Anton Corbijn signeert

16-08-2015

Op de allerlaatste dag van de tentoonstelling 1-2-3-4 in het Fotomuseum Den Haag, zondag 16 augustus, zal Anton Corbijn aanwezig zijn om te signeren.

Heeft u uw boek(en) nog niet laten signeren of heeft u de tentoonstelling nog niet gezien? Grijp dan nu deze allerlaatste kans. De catalogi van 1-2-3-4 en HOLLANDS DEEP en verschillende andere boeken van Corbijn zijn te koop in de winkel van het Fotomuseum.

Voor 1-2-3-4 dook Corbijn voor één keer in zijn archief van muziekfoto’s en selecteerde hieruit 400 foto’s van bands en solo muzikanten. De foto’s getuigen van de nauwe band die hij in veel gevallen met deze muzikanten had. Een groot deel van deze foto’s is nooit eerder te zien geweest. De tentoonstelling HOLLANDS DEEP toonde hoe hij zich in veertig jaar ontwikkelde van muziekliefhebber tot succesvol fotograaf en veelzijdig kunstenaar.

Wegens het grote succes van de dubbeltentoonstelling werd 1-2-3-4 verlengd tot 16 augustus. HOLLANDS DEEP was voor het laatst te zien op 21 juni. De gelijknamige catalogus is nog wel beschikbaar.

Signeersessie Anton Corbijn

Datum: zondag 16 augustus 2015