Fotoweek: Laat je portretteren door Ringel Goslinga

02-09-2015

Op zaterdag 12 september en zondag 13 september heeft fotograaf Ringel Goslinga een pop-up fotostudio ingericht in het Fotomuseum Den Haag. Van 13.00 tot 16.00 uur maakt hij close-up portretten van bezoekers. Een unieke kans om een bijzonder portret te laten maken door een professionele topfotograaf!

Praktische informatie:

Datum: 12 en 13 september
Tijd:    13.00 - 16.00 uur

Kosten:

- 20 euro voor een digitaal bestand 12 x 18 cm
- 100 euro voor een gesigneerde print 20 x 30 cm (wordt later geleverd)

De betaling vindt plaats aan de kassa van het museum.

Over Ringel Goslinga

Ringel Goslinga (1969) is autonoom portretfotograaf. Hij is bekend van zijn close-up portretten in NRC Weekend. In de afgelopen jaren werkte hij aan verschillende series en boeken. Zijn serie “Circling around To Sang” was eerder dit jaar te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam.

Voor zijn meest recente project “The New Suez Canal” reisde Goslinga naar Egypte waar hij een reeks portretten maakte van de mensen die aan de uitbreiding van het Suez-kanaal hebben gewerkt. Het boek The New Suez Canal - A challenge in time is onlangs verschenen. Voor de close-up portretten in de pop-up fotostudio gebruikt Goslinga een soortgelijke camera als voor zijn Suez-project.

www.ringelgoslinga.com