Bezoek in anderhalvemetersamenleving

We zijn blij u te mogen verwelkomen in Fotomuseum Den Haag en GEM! Een bezoek is op dit moment net even anders dan u gewend bent. Op deze pagina leest u hier alles over.

De capaciteit is nog beperkt zodat iedereen gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden. U kunt daarom het museum momenteel alleen bezoeken met een online reservering. Er zijn geen tickets beschikbaar aan de kassa. Daarnaast is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om in het museum een mondkapje te dragen.

Hoewel wij het liefst iedereen in het museum verwelkomen, vragen wij u thuis te blijven als u last heeft van verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid. Dat geldt ook als een huisgenoot een van de laatste twee klachten heeft. U kunt uw reservering kosteloos en gemakkelijk omboeken via servicedesk@ticketteam.nl.

Restaurant Gember is vanaf donderdag 15 oktober gesloten als gevolg van de landelijke maatregelen. In het museum is het niet toegestaan om te eten en te drinken.

Voor alle mensen die niet kunnen komen hebben we een prachtig online aanbod samen met het naastgelegen Kunstmuseum Den Haag, met o.a. virtuele rondleidingen en mini-tentoonstellingen die u kunt ontvangen via onze ‚ÄėBlijf dichtbij-nieuwsbrief‚Äô.

 

  TIJDSLOTEN

  Het reserveren van een tijdslot werkt als volgt:

  • Elk half uur begint een tijdslot om onze bezoekers zo goed mogelijk te verdelen over het gebouw en u moeiteloos afstand van elkaar kan houden.
  • Wanneer u in het bestelformulier bijvoorbeeld 11:00 kiest, heeft u tot 11:30¬†om binnen te komen. Een tijdslot is dus eigenlijk een periode waarin u kunt starten.

   

  OVERIGE HYGI√čNEMAATREGELEN

  Fotomuseum Den Haag en GEM volgen de richtlijnen van het RIVM op. Dit houdt het volgende in:

  • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers.
  • In het museum is het dragen van een mondkapje verplicht voor¬†bezoekers van¬†13 jaar en ouder.¬†
  • Schud geen handen.
  • Reinig uw handen bij de desinfecteerzuil bij de kassa, bij de toiletten en in caf√©/restaurant Gember.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg in een afsluitbare vuilbak. Reinig daarna uw handen.
  • Onze medewerkers zien toe op de naleving van de afstand- en routeregels. Volg hun aanwijzingen.
  • Blijf bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid thuis. Bij de laatste twee klachten is dit ook van toepassing op uw huisgenoten. U kunt via servicedesk@ticketteam.nl kosteloos uw reservering omboeken.
  • Wij hangen alle jassen en tassen los van elkaar op in de garderobe. Hierdoor is er beperkt ruimte. Neem als het mogelijk is geen jas mee en laat extra spullen, zoals grote tassen, thuis.
  • Wij raden u tot slot ook aan om met eigen vervoer naar het museum te komen.

  Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in Fotomuseum Den Haag en GEM!

  Bekijk ook:

  07 nov ‚ÄĒ 18 apr 2021
  Popel Coumou
  Papier en licht
  Lees meer

  24 apr ‚ÄĒ 03 okt 2021
  Robert Knoth en Antoinette de Jong
  Tree and Soil
  Lees meer
  Kijk verder: