Fotomuseum Den Haag en GEM, museum voor actuele kunst zijn tijdelijk in verband met de Corona-maatregelen van de overheid gesloten.

Premier Mark Rutte liet op donderdag 12 maart weten dat per direct evenementen met meer dan honderd bezoekers verboden zijn en afgelast dienen te worden. Dit geldt ook voor locaties waar meer  dan honderd mensen komen, zoals musea en theaters.

Geboekte rondleidingen zijn hierbij geannuleerd en kunnen via reserveringen@kunstmuseum.nl opnieuw ingepland worden, evenals alle educatie-activiteiten.

We hopen snel onze deuren weer voor u te kunnen openen, maar tot die tijd brengen we u virtueel alsnog dichtbij onze kunst. Onze fotografiecollectie zetten we via #Fotoverhalen op Instagram en Facebook in de schijnwerpers. Het interview met Eddy Posthuma de Boer dat speciaal gemaakt is voor zijn tentoonstelling kunt u nu online bekijken.

Via Instagram en Facebook van het Kunstmuseum lichten we iedere dag topstukken uit, kunt u mee op virtuele tour door de verschillende tentoonstellingen of genieten van mooie documentaires en filmpjes.
Ook kunt u zich inschrijven voor een speciale nieuwsbrief, die ongeveer twee keer per week zal verschijnen, zolang de musea dicht zijn. Inschrijven kan hier.

Film: Gerrit Schreurs

Bekijk ook:

01 jun ‚ÄĒ 01 nov 2020
Helena van der Kraan
Beer & Teddy
Lees meer

16 jan ‚ÄĒ 09 Mei 2021
Jeroen Toirkens & Jelle Brandt Corstius
Borealis - Life in the Woods
Lees meer