Disclaimer

Het Fotomuseum Den Haag is onderdeel van Kunstmuseum Den Haag. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Kunstmuseum Den Haag accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Deze website bevat links naar websites van derden en Kunstmuseum Den Haag is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan het Kunstmuseum dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Kunstmuseum dan wel haar licentiegevers.

Kunstmuseum Den Haag
Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag
Nederland
info@kunstmuseum.nl

See more:

07 Nov ‚ÄĒ 03 Oct 2021
Popel Coumou
Paper and Light
Read more

01 Jun ‚ÄĒ 13 Jun 2021
Helena van der Kraan
Bear & Teddy
Read more
See other: