Koop tickets

Een museum zonder bezoekers vonden wij maar niets, dus wij verheugen ons er op om u weer te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een ticket kopen voor uw bezoek aan Fotomuseum Den Haag en GEM, museum voor actuele kunst.

De komende tijd is een museumbezoek een beetje anders, maar nog steeds even inspirerend en verrassend als u van ons gewend bent. U kunt van tevoren online een tijdslot boeken, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden. Van onze kunst hoeft u echter niets te missen, want u kunt tijdens uw bezoek gewoon al onze tentoonstellingen bezoeken. In het Fotomuseum zijn nu de volgende tentoonstellingen te zien: Eddy Posthuma de Boer - De eerste foto van God, Helena van der Kraan - Beer & Teddy en De soep van Daguerre. Tijdens uw bezoek kunt u in GEM Kati Heck - Hauruck d’Orange bekijken.

Hoewel er ook weer kaarten verkocht worden aan de kassa, adviseren we  bezoekers nog vooraf een tijdslot te reserveren omdat de capaciteit nog wel beperkingen kent. Zo weet u zeker dat u op het gewenste tijdstip het museum kan bezoeken.

Wilt u weten hoe een bezoek aan het museum er in deze tijd uit ziet? Op deze pagina leest u hier meer over.

Heeft u nog vragen? Op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl. U ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Heeft u een ticket gekocht en kunt u onverhoopt toch niet naar het museum komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via tickets@kunstmuseum.nl. Ook als u door uw ICOM-kaart of Museumkaart gratis toegang heeft.

Momenteel kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers toelaten in het museum. Als u een ticket gereserveerd heeft, rekenen we erop dat u komt. Alleen bij een annulering kunnen wij uw tijdslot weer vrijgeven. Als uw reservering blijft staan maar u niet komt, kan iemand anders ons museum niet bezoeken. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander dus een kans op een mooie dag! 

Bekijk ook:

24 apr ‚ÄĒ 29 aug 2021
Robert Knoth en Antoinette de Jong
Tree and Soil
Lees meer

01 jun ‚ÄĒ 01 nov 2020
Helena van der Kraan
Beer & Teddy
Lees meer