Koop tickets

Fotomuseum Den Haag is weer open. Je kunt je tijdslot boeken via deze pagina.

Koop je tickets online

Op dit moment is het niet mogelijk kaarten te kopen aan de kassa. Je boekt van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden.

Bestel je een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het museum. Als je je kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet je helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen.
 

Heb je nog vragen? Op onze veelgestelde vragen-pagina vind je een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. je kunt ook een mail sturen naar servicedesk@ticketteam.nl, je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.

 

Heb je een ticket besteld en kun je toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via servicedesk@ticketteam.nl. Ook als je bijvoorbeeld door je Museumkaart gratis toegang hebt. Als je reservering blijft staan, kunnen wij je tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geef je een ander een kans op een mooie dag!

Bekijk ook:

19 jun ‚ÄĒ 12 dec 2021
Kunstenaarsportretten
Lees meer

16 okt ‚ÄĒ 06 mrt 2022
De wereld volgens Roger Ballen
Lees meer