Koop tickets

We verheugen ons er op u te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een ticket kopen voor uw bezoek aan Fotomuseum Den Haag en GEM, museum voor actuele kunst.

We verheugen ons er op u te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een ticket kopen voor uw bezoek aan Fotomuseum Den Haag en GEM, museum voor actuele kunst. De capaciteit is nog beperkt zodat iedereen gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Daarnaast is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om in het museum een mondkapje te dragen. U kunt het museum momenteel alleen bezoeken met een online reservering. Er zijn geen tickets beschikbaar aan de kassa. 

U kunt tijdens uw bezoek al onze tentoonstellingen bezoeken. In het Fotomuseum zijn nu William Wegman - Being Human, Helena van der Kraan - Beer & Teddy en De soep van Daguerre te zien. Tijdens uw bezoek kunt u in GEM Kati Heck - Hauruck d’Orange bekijken.

Bestelt u een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het museum. Als u uw kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet u helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina kunt u alles nalezen en ook op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl, u ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

 

Heeft u een ticket besteld en kunt u toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via tickets@kunstmuseum.nl. Ook als u bijvoorbeeld door uw Museumkaart gratis toegang heeft. Als uw reservering blijft staan, kunnen wij uw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander een kans op een mooie dag!

Bekijk ook:

07 nov — 18 apr 2021
Popel Coumou
Papier en licht
Lees meer

24 apr — 29 aug 2021
Robert Knoth en Antoinette de Jong
Tree and Soil
Lees meer