Koop tickets

Een museum zonder bezoekers vonden wij maar niets, dus wij verheugen ons er op om u weer te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een ticket kopen voor uw bezoek aan Fotomuseum Den Haag en GEM, museum voor actuele kunst.

De komende tijd is een museumbezoek een beetje anders, maar nog steeds even inspirerend en verrassend als u van ons gewend bent. U boekt voortaan van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden. Ook zult u een vaste route lopen. Van onze kunst hoeft u echter niets te missen, want u kunt tijdens uw bezoek gewoon al onze tentoonstellingen bezoeken. Op dit moment zijn Eddy Posthuma de Boer - De eerste foto van God, Helena van der Kraan - Beer & Teddy en De soep van Daguerre te zien. Vanaf 6 juni kunt u in GEM, waarmee we ons gebouw delen, ook Kati Heck - Hauruck d’Orange bezoeken.

Heeft u nog vragen? Op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl. U ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Let op: GEM is vanaf 6 juni weer geopend. Van 1 tot 5 juni kunt u dus alleen de tentoonstellingen in het Fotomuseum bezoeken.

Bekijk ook:

01 jun — 01 nov 2020
Helena van der Kraan
Beer & Teddy
Lees meer

16 jan — 09 mei 2021
Jeroen Toirkens & Jelle Brandt Corstius
Borealis - Life in the Woods
Lees meer