We zijn ontzettend blij dat we je weer mogen ontvangen en hebben verschillende bijzondere tentoonstellingen op de planning staan. Wel is het goed om er bij het plannen van je bezoek rekening mee te houden dat de verkeerssituatie tijdelijk is veranderd vanwege werkzaamheden. 

  • Tram 16 wordt omgeleid, maar komt bij het Statenplein weer op de gebruikelijke route. U kunt bij deze halte uitstappen om het Kunstmuseum en Fotomuseum/KM21 te bezoeken.
  • Vanaf maandag 20 juni neemt Tram 17 gedeeltelijk de route van Tram 16 over. U kunt dus bij deze (toegankelijke) tram instappen en bij halte Kunstmuseum eruit - dit wordt het eindpunt van de route. Halte Statenplein vervalt als halte voor het Kunstmuseum en Fotomuseum/KM21.
  • Bus 24 rijdt een kleine omleiding en krijgt een tijdelijke halte. Komt u vanuit het centrum van Den Haag? Stap dan uit bij halte Cornelis de Wittlaan (in de Valeriusstraat ter hoogte van het Stadhoudersplantsoen). Vanaf hier is het 200 meter lopen naar het Fotomuseum/KM21. Terug naar het centrum is de situatie ongewijzigd en neemt u de halte gelegen op de hoek van de Cornelis de Wittlaan en de Stadhourderslaan.
  • Parkeren is niet mogelijk direct voor het museum. Op loopafstand kun je parkeren bij de World Forum Parking A. Een dagkaart a ‚ā¨ 10,- is verkrijgbaar bij de kassa van het Kunstmuseum.¬†
  • Ter hoogte van de bushalte Kunstmuseum/Museon is ruimte gecre√ęerd voor het stallen van fietsen.¬†
  • Met een rolstoel of een rollator kun je het museum het best bereiken via de ingang van het naastgelegen Museon. Via de binnendeur kom je in de hal van het Kunstmuseum. Hier kun je je toegangsticket en coronapas laten scannen.¬†

Bekijk ook:

14 jan ‚ÄĒ 21 mei 2023
Piet Mondriaan
Leven en werk voorbij zwart-wit
Lees meer

14 jan ‚ÄĒ 21 mei 2023
Arko Datto
Lees meer